22 mei 2018, Stadsgehoorzaal leiden

STATE OF THE ART 22 MEI WORDT VERPLAATST

Met ingang van woensdag 23 mei heeft Leiden een nieuw college. Op dinsdag 22 mei is het afscheid van de oud-wethouders. Dat valt helaas op hetzelfde moment als de State of the Art. Door deze onvoorziene gelijktijdigheid en het feit dat we iedereen de kans willen bieden om afscheid te nemen van de oud-wethouders, hebben we besloten om de State of the Art te verplaatsen tot na de zomer.

Food for thought
De lange lijst van samenwerkingsprojecten, ambities en ideeën die voortkomen uit het netwerk van Leiden aan Tafel, zijn in verschillende versnellingen, hard op weg naar uitvoering. Cultuurfonds Leiden gaat door met waar we staan om vóór het einde van het jaar de bouwstenen te hebben voor een cultureel, nog rijker, Leiden.

Cultuurfonds Leiden informeert u zo snel mogelijk over de nieuwe datum van de State of the Art bijeenkomst. Mocht u zelf mensen hebben uitgenodigd, dan verzoeken wij u vriendelijk om de boodschap te verspreiden.

 

===============================================================

Origineel bericht

Met de organisatie van ‘State of the Art’ zet Cultuurfonds Leiden de volgende stap in haar ambitie om een Leidse cultuurvisie met de stad te ontwikkelen. ‘State of the Art’ is het vervolg op de ‘Leiden aan Tafel’ sessies waarin een groot netwerk van cultureel initiatiefnemers en creatief denkers uit verschillende sectoren bouwstenen vergaren voor de Leidse cultuurvisie. De tussenstand is een lange lijst met samenwerkingsprojecten en ideeën. In de ‘State of the Art’ sessie, die plaatsvindt op dinsdag 22 mei, worden uit deze lijst zes ambities tot concrete plannen uitgewerkt en in de praktijk gebracht.

Tussen 17.30 en 18.30 uur worden de plannen gepresenteerd. 
Deze bijeenkomst is open voor iedereen en schetst het vervolg van 2018 met als grote aanjager Cultuurfonds Leiden. ‘Welke zes ambities zijn er gevormd? Wat gaan we gezamenlijk doen voor de stad en hoe pakken we dat aan?’

Onder het mom van food for thought en thought for food wordt er tijdens deze presentatie een maaltijd van Amaro aangeboden, de rebel binnen het koksgilde.

Stadsgehoorzaal
De presentatie van ‘The State of the Art’ vindt tussen 17.30 en 18.30 uur plaats op dinsdag 22 mei in de Stadsgehoorzaal Leiden. Aanmelden voor het tweede deel van de sessie is kosteloos en kan door een mail te sturen naar: info@cultuurfondsleiden.nl.