14 januari 2020,

17 januari: Preparty Peel Slowly And See

Muzikale borrel op 17 januari!

Cultuurfonds Leiden ondersteunt Peel Slowly and See, een festival dat Leiden al jaren mooier maakt en dit jaar een speciale tiende editie beleeft. Wij ondersteunen Peel Slowly And See vanwege dit mooie jubileum, maar vooral omdat het festival dit jaar plaatsvindt op drie locaties in het nieuwe Cultuurkwartier: een plek waar vernieuwing de ruimte krijgt – net als op het festival zelf.

Het festival brengt artiesten en muziekliefhebbers samen en onderscheidt zich met een diverse programmering waarin geen twee artiesten op elkaar lijken. Artiesten uit binnen- en buitenland waar Leiden, Nederland en de rest van de wereld nog veel van gaan horen.

Op vrijdag 17 januari licht Peel Slowly alvast een tipje van de sluier op met een feestelijke borrel in Marksteeg 10. Een mooie gelegenheid om (al dan niet opnieuw) kennis te maken met Peel Slowly and See en om samen te komen in het Cultuurkwartier, waar de komende tijd grote ontwikkelingen gaan plaatsvinden. Tijdens de borrel vindt een optreden plaats van Melle, een Leidse artiest wiens ster snel rijzende is. Hij won in december de Nobel Award en treedt uiteraard ook op tijdens het festival.

Ben jij erbij? We zien je op vrijdag 17 januari graag vanaf 16:00u in Marksteeg 10, toegang is gratis.