• Leiden+
5 oktober 2018,

5-11 november: Leiden+

In de week van 5 tot en met 11 november vinden er allerlei inspirerende activiteiten plaats in het centrum van Leiden. Onder de naam Leiden+ worden evenementen georganiseerd die op het kruispunt staan van wetenschap, kunst en ondernemerschap met het oog op een creatieve en duurzame toekomst. Denk aan combinaties als science+industry, art+tech of design+innovation. 

Leiden+ heeft als doel de samenwerking tussen de vele Leidse evenementen te verbeteren en nieuwe programmering naar Leiden te halen. Het gaat om een pilot met de insteek om Leiden verder neer te zetten als dé stad waar kunst en wetenschap samenkomen. 

Meer informatie over het programma, de locaties en toegangsprijzen is te vinden via www.leiden.plus 

Deze pilot is een initiatief van Stichting Smart, ondersteund door de Gemeente Leiden, en wordt georganiseerd met diverse partners: PLNT, ASTP-Proton, Luris, Brave New World, Cultuurfonds Leiden, Pecha Kucha Leiden, Gulliver, Science Cafe Leiden, Technolab, Astronomy on Tap, Universiteit Leiden, Liquid Society, EYE, Leiden Int. Film Festival, Institute of Human Obsolescence, Next Nature Network, Görgen & Köller GmbH en Science meets Business.