28 november 2016,

Bijeenkomst over De Stijl in december

Cultuurfonds Leiden organiseert, samen met Leiden Marketing en Museum de Lakenhal, op donderdag 15 december een bijeenkomst over het aankomend themajaar 100 jaar De Stijl. Organisaties en initiatiefnemers die projecten en/of activiteiten willen opzetten in het kader van dit thema kunnen zich aanmelden om de bijeenkomst bij te wonen. 


Datum: 15 december
Tijd: 9:30 - 11:30 (Inloop vanaf 9:00) 
Locatie: Theater Ins Blau, Haagweg 6 Leiden
Aanmelden: info@destijlinleiden.nl 

De Stijl in Leiden

In 2017 is het 100 jaar geleden dat De Stijl werd opgericht en komend jaar wordt dit in heel Nederland gevierd. Ook Leiden staat in het teken van de primaire kleuren rood, geel, blauw, rechte lijnen en het gedachtegoed achter deze kunststroming. Komend jaar worden in Leiden allerlei tentoonstellingen, voorstellingen en activiteiten georganiseerd waarin De Stijl centraal staat.

Cultuurfonds Leiden wil samen met culturele organisaties en initiatiefnemers bespreken hoe er invulling wordt gegeven aan het themajaar. Tijdens de bijeenkomst is er gelegenheid om met andere initiatiefnemers projecten af te stemmen; daarbij bieden wij alle aanwezigen ook een STIJLvol ontbijt aan.

Let op: Aanmelden per e-mail is vereist.

Komend najaar en in 2017 is alle informatie over 100 jaar De Stijl in Leiden te vinden op www.leiden.nl/destijl